ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ВРАЦА

хижа " Пършевица", Враца

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

хижа " Пършевица"
Звезди-
Нощувки2
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:25
хижа " Пършевица", Враца
Допълнителна информация
В пакета е включено: 2 нощувки, 2 закуски и безплатен ски гардероб. Хижата се намира на 25 км. от гр. Враца на 1300м. над. височина. Стаи с 2, 3, 4 и 5 легла със санитарен възел на етажа. Отоплява се с локално парно. В непосредствена близост са ски пистите.
Контакти
Телефон0878103874
Emailatos_tur@abv.bg
МОМИНА СЪЛЗА, ВРАЦА

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

МОМИНА СЪЛЗА
Звезди
Нощувки2
Вечери:2
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:75
МОМИНА СЪЛЗА, ВРАЦА
Допълнителна информация
ЗАПОВЯДАЙТЕ В СЕМЕЕН ХОТЕЛ МОМИНА СЪЛЗА ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ЕДИН НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК ХОТЕЛА РАЗПОЛАГА СЪС САМОСТОЯТЕЛЕН ПАРКИНГ ,БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ,КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ДР.
Контакти
Телефон0885234840
hotel \"Teva\", Враца

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

hotel \"Teva\"
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:50
hotel \"Teva\", Враца
Допълнителна информация
Цена извън пакета за нощувка и закуска - 12лв.Ресторантът работи денонощно,а кухнята задоволява и най-изискваните вкусове.Предлагаме безплатен(охраняем)паркинг.Предлагаме разнообразни забавления(конна езда,стреляне с въздушна пушка,посещение в пещера\"Леденика\" и др.)
Контакти
Телефон0888505538
Emailsani_vr@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.