ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - УЗАНА, ГАБРОВО

СУПЕР оферта в поч.ст. Еделвайс + празнична вечеря 08.12.201, Узана, Габрово

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

СУПЕР оферта в поч.ст. Еделвайс + празнична вечеря 08.12.201
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:49
СУПЕР оферта в поч.ст. Еделвайс + празнична вечеря 08.12.201, Узана, Габрово
Допълнителна информация

СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК 08.12.2013

1 нощувка, закуска, гала вечеря. Цена на човек

49 лв.

2 нощувки, 2 закуски, гала вечеря. Цена на човек

75 лв.

3 нощувки, 3 закуски, гала вечеря. Цена на човек

93 лв.

________________________________________________ Хотел Еделвайс се намира на 20 км. от гр. Габрово в местността “Узана”, на 1300 м. надморска височина. В близост до Хотел Еделвайс се намират два природни парка национално значение - парк “Българка” и парк “Централен Балкан”. Почивна станция Еделвайс се намира в една от по-високите точки на местността Узана и освен прекрасният изглед, който предлага е идеален пункт за ски-, вело- и пешеходен туризъм. Описание на Хотел Еделвайс: Легловият капацитет на Хотел Еделвайс е 100 места в: - апартаменти - двойки - тройки и четворки стаи,със собствен санитарен възел. Отоплението е с локално парно на нафта. Ресторантът на Хотел Еделвайс е на два етажа в битов стил, с камина и обособен детски кът - при общ капацитет 110 места. Кафе-барът е със 60 места с видео. Спорт и забавления в Хотел Еделвайс За развлечение на малки и големи в Хотел Еделвайс има велосипеди под наем, организирани пешеходни маршрути до връх Шипка, Исполин, Мазалат и др., излети в дивечовъдните станции около Узана, тенис на маса, билярд, открит детски кът с люлка и пързалка, площадка за баскетбол, футбол и волейбол, и разположената непосредствено ски-писта със ски-влек. Отмора, конна езда и спорт: Курортният комплекс Узана е разположен на стратегическо място в Географския център на България, с удобни възможности за транспорт и настаняване. Местността предлага различни варианти за активна почивка: ски-писки и ски-съорежения, възможности за обиколка с моторна шейна, разходки по туристически маршрути. Поляната е обгърната от вековни букови гори, а в района са изградени две еко пътеки, подходящи за деца. В близост са разположени и два природни парка - Национален парк "Централен Балкан" и Природен парк "Българка". На ваше разположение са следните услуги: *коне за езда *площадка за баскетбол *тенис на маса *футбол и волейбол *билярд *бадминтон *джага *велосипеди под наем *открит басейн *люлка, пързалка А за да усетите истинската прелест на Балкана, ви предлагаме малко предизвикателство - походи с лек машрут до върховете Шипка, Исполин и Мазалат.

Туристическа Агенция НИК ТРАВЕЛ ООД Лиценз за ТО : 04535 Изпратете запитване по и-мейл : niktravel@abv.bg За допълнителни въпроси - оставаме на Ваше разположение!

Контакти
АгенцияНик Травел
Телефон0884834222
Emailniktravel@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.