ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ПРАВЕЦ

Риу Правец 4*, Правец

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Риу Правец 4*
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:80
Риу Правец 4*, Правец
Допълнителна информация
нощувка със закуска празнична вечеря на блок маса забавна програма с DJ и музиканти; безплатно използване на басейн, фитнес , зона за релакс ледена стая, солна парна баня лакониум, парна баня, руска баня билкова сауна, финландска сауна интернет, паркинг такси и ДДС.
Контакти
АгенцияAngelTravel
Телефон0884688366
Emailsofia@angeltravel.bg
РИУ Правец Ризорт, Правец

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

РИУ Правец Ризорт
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:64
РИУ Правец Ризорт, Правец
Допълнителна информация
Супер специална оферта За първи път в РИУ Правец ризорт За всички настоящи и бивши студенти Подарете си вълнуващо преживяване с DJ Парти в пиано бара на хотела
Контакти
АгенцияSunlight Travel
Телефон0700 11 758
Emailbulgaria@sunlight-bg.com


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.