ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ПИРДОП

СПА хотел Борова Гора, Пирдоп

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

СПА хотел Борова Гора
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:119
СПА хотел Борова Гора, Пирдоп
Допълнителна информация
СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК 2010 В СПА ХОТЕЛ "БОРОВА ГОРА" 4* ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИ: - на човек в двойна стая - 119 лв - на човек в двойна луксозна стая - 135 лв - на човек в единична стая - 155 лв - на човек в малък апартамент - 155 лв - на човек в голям апартамент - 185 лв - луксозен апартамент за двама (цена за двама) - 480 лв - ВИП апартамент за четирима (цена за четирима) - 660 лв Цената на пакета е на човек и включва: 2 нощувки, 2 закуски, 1 празнична вечеря с DJ, Happy hour на български алкохол в нощния бар на комплекса след 00ч на 8ми декември (2 на цената на 1 питие), ползване на басейн, фитнес, сауна, парна баня, паркинг, интернет, игрална зала, туристическа такса и ДДС. Цената на LUX и VIP апартаментите е съответно за 2ма и 4 човека. Цената на допълнително настаняване в двойна стая, малък или голям апартамент е 85лв. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА: SPA Хотел Борова гора разполага с 21 стаи и 7 апартамента, които са комфортно обзаведени с кабелна телевизия, интернет, телефон, мини бар, вана. Може да се ползва сейф. Хотелът разполага с паркинг и гараж. В ресторанта, бар-басейна, лоби бара и нощния бар ще имата възможност да се насладите на изтънчените храни и питиета. Ще можете да изберете най-доброто от националната ни и европейска кухня, допълнено от уханни вина. На ваше разположение са фитнес-центърът, сауната, солариума, тенискорта, които ще освежат тялото ви и ще възвърнат силите ви. Бихте могли да се погрижите за красотата си, като си подарите удоволствието от водните процедури, лечебните и козметични масажи.
Контакти
АгенцияГлобъл Турс
Телефон0879181557
Emailglobaltours@abv.bg
Бутиков спа хотел "Борова гора", Пирдоп

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Бутиков спа хотел "Борова гора"
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:119
Бутиков спа хотел "Борова гора", Пирдоп
Допълнителна информация
8ми ДЕКЕМВРИ Тип стая Цена на пакет на човек* Единична стая 155лв. Единична стая за двама 119лв. Двойна стая лукс 135лв. Малък апартамент 155лв. Голям апартамент 185лв. LUX апартамент (за 2ма) цена за апартамента 480лв. VIP апартамент (за 4ма) цена за апартамента 660лв. *Цената на пакета е на човек и включва: 2 нощувки, 2 закуски, 1 празнична вечеря с DJ, Happy hour на български алкохол в нощния бар на комплекса след 00ч на 8ми декември (2 на цената на 1 питие), ползване на басейн, фитнес, сауна, парна баня, паркинг, интернет, игрална зала, туристическа такса и ДДС. Цената наLUX и VIP апартаментите е съответно за 2ма и 4 човека. **Цената на допълнително настаняване в двойна стая, малък или голям апартамент е 85лв.
Контакти
Телефон0890111222
Emailreservations@borovagora.com


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.