ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ПЕЩЕРА

СПА Хотел „ ХИЙТ ” комплекс, Пещера

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

СПА Хотел „ ХИЙТ ” комплекс
Звезди
Нощувки3
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:60
СПА Хотел „ ХИЙТ ” комплекс, Пещера
Допълнителна информация
Хотелски комплекс „ХИЙТ” гр. Пещера 8-ми Декември 2013 г. Офертата е за 7 и 8 декември (събота и неделя) + безплатна нощувка на 6 или 9 декември (петък или понеделник) по желание. - 3 нощувки за 60 лв. на човек (двойна стая 8 бр.) възможност за настаняване на двама човека. - 3 нощувки за 60 лв. на човек (двойна стая плюс 2 бр.) възможност за настаняване на трима човека. - 3 нощувки за 60 лв. на човек (двойна стая лукс 6 бр. ) възможност за настаняване на четирима човека. - 3 нощувки за 70 лв. на човек (апартамент 1 бр.) възможност за настаняване на четирима или петима човека - 3 нощувки за 80 лв. на човек (апартамент лукс 1 бр.) възможност за настаняване на четирима или петима човека  Безплатни закуски след първите 2 нощувки за всички настанени в стаята  Празнична вечеря на 8ми декември по желание на гостите за 20 лв. на човек (възможност за предварително договаряне на меню за обяд и вечеря за останалите дни от престоя на преференциални цени)  В ресторанта на хотела е осигурен оркестър за всяка вечер както и за празничната вечер на 8ми декември.  Безплатен вход за денс-клуб „ХИЙТ” за 7 срещу 8 декември (събота)  Включени застраховка и туристическа такса  Безплатен безжичен интернет достъп  Гостите могат да посетят пещера „Снежанка” и възрожденските градове Брацигово и Батак  Преференциални цени за ползване на спа-център - 30% от цената (14 лв. на човек на ден за ползване на всички спа-процедури-парна баня, сауна, 8 местно джакузи с хидро масаж и светлинно цветолечение ( температура на водата 39-40 градуса), лежанки за релакс с подгряване, шоково ведро и фоайе за почивка и отдих между процедурите и съблекалня)  Възможност за настаняване на 56 човека  При резервация се заплаща 100% от сумата по посочена банкова сметка на хотела или на място на рецепцията Телефон за резервации: 0896626267 0888777294 e-mail: heat_complex@abv.bg www.heatcomplex.com Заповядайте, очакваме Ви! Ще се изненадате приятно!
Контакти
Телефон0888777294
Emailheat_complex@abv.bg
хотел Домейн Пещера, Пещера

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

хотел Домейн Пещера
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:97
хотел Домейн Пещера, Пещера
Допълнителна информация
Четиризвездният хотелски комплекс „ДОМЕЙН ПЕЩЕРА” е разположен на входа на град Пещера, в полите на Родопите, на 20 км. от гр. Пазарджик, на 40 км. от гр. Пловдив и на 125 км. от София. Комплексът разполага с луксозно обзаведени 14 двойни стаи, 2 студиа и апартамент; четиризвезден класически ресторант с 60 места на закрито и 32 места в градина с чудесен изглед към планината, модерно и стилно оборудван, с превъзходна интернационална кухня; СПА комплекс, включващ сауна, парна баня, джакузи, масажно студио; високоскоростен кабелен и безжичен Интернет достъп; минибар; рум сървис; безплатен паркинг. Празнична вечеря 22 лв. Безалкохолна напитка по избор Ракия Пещерска отлежала 100 мл. / Водка Аляска 100 мл. Салата – Млечна Пилешко филе с лимонов маслен сос с гарнитура печени картофи и задушени зеленчуци Прясно изпечени хлебчета Крем Брюле Цена за 2 нощувки Легло в Двойна стая - 75 лв. Легло в Студио - 82,50 лв. Легло в Апартамент - 97,50 лв. Допълнително легло - 26,25 лв. Цените са в лева на човек в съответния вид помещение и включват: 2 нощувки според вида настаняване; закуска на блок-маса; безплатно ползване на СПА център – сауна, парна баня, джакузи; кабелен и безжичен Интернет достъп на територията на комплекса, туристическа такса, ДДС. За Вашето добро настроение ще се грижи DJ. Бонус за гости на хотела за периода на престоя им – отстъпки 20 % за консумация в ресторанта, извън празничната вечеря.
Контакти
Телефон0895525626
Emailhotel@domainepeshtera.com
хотел Домейн Пещера, Пещера

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

хотел Домейн Пещера
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:62
хотел Домейн Пещера, Пещера
Допълнителна информация
Четиризвездният хотелски комплекс „ДОМЕЙН ПЕЩЕРА” е разположен на входа на град Пещера, в полите на Родопите, на 20 км. от гр. Пазарджик, на 40 км. от гр. Пловдив и на 125 км. от София. Комплексът разполага с луксозно обзаведени 14 двойни стаи, 2 студиа и апартамент; четиризвезден класически ресторант с 60 места на закрито и 32 места в градина с чудесен изглед към планината, модерно и стилно оборудван, с превъзходна интернационална кухня; СПА комплекс, включващ сауна, парна баня, джакузи, масажно студио; високоскоростен кабелен и безжичен Интернет достъп; минибар; рум сървис; безплатен паркинг. Празнична вечеря 22 лв. Безалкохолна напитка по избор Ракия Пещерска отлежала 100 мл. / Водка Аляска 100 мл. Салата – Млечна Пилешко филе с лимонов маслен сос с гарнитура печени картофи и задушени зеленчуци Прясно изпечени хлебчета Крем Брюле Цена при 1 нощувка Легло в Двойна стая - 40 лв. Легло в Студио - 44 лв. Легло в Апартамент - 52 лв. Допълнително легло - 28 лв. Цените са в лева на човек в съответния вид помещение и включват: нощувка според вида настаняване; закуска на блок-маса; безплатно ползване на СПА център – сауна, парна баня, джакузи; кабелен и безжичен Интернет достъп на територията на комплекса, туристическа такса, ДДС. За Вашето добро настроение ще се грижи DJ. Бонус за гости на хотела за периода на престоя им – отстъпки 20 % за консумация в ресторанта, извън празничната вечеря.
Контакти
Телефон0895525626
Emailhotel@domainepeshtera.com


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.