ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ЛУКОВИТ

Дипломат Парк, Луковит

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Дипломат Парк
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:59
Дипломат Парк, Луковит
Допълнителна информация
8 – МИ ДЕКЕМВРИ В ХОТЕЛ ДИПЛОМАТ ПАРК 05.12 – 09.12.2014 г. Цена на човек за една нощувка 59 лв. Цената включва: • Нощувка със закуска • Празнична вечеря с участието на DJ в ресторант „Парк“. От нас хапването, пийването и музиката, а пък вие изберете темата и дрес кода на своето парти:  Парти по бански  Пижамено парти  Бал с маски  Черно и бяло • Конкурс за най-дълга студентска целувка с награди. • Посещение на скален феномен „Божиите очи“. • 50 % отстъпка за ползване на закрит топъл басейн със сребърни йони в Diplomat Plaza Hotel & Resort****. СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: • Доплащане за 2-ра, 3-та или 4-та нощувка 25 лв. на човек. • При втора нощувка предоставяне на Party Place в ресторант „Парк“ без задължителна консумация. • Екстремен пакет „Проходна“ – 79 лв. на човек, който включва:  Бъджи скок от входа на пещера „Проходна“.  Шофиране на бъги .  Пикник на открито.
Контакти
Телефон0885278788
Emailreservation@diplomatpark.com
Дипломат Плаза, Луковит

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2012 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Дипломат Плаза
Звезди-
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:86
Дипломат Плаза, Луковит
Допълнителна информация
Съответен брой нощувки и закуски. Напитки и сладки изкушения за „Добре дошли”. Празнична вечеря на 08.12.2011 г. с участието на DJ. Организирана разходка по екопътека в геопарк “ИСКЪР–ПАНЕГА”. NEW! Стрелба с лък, пушка или пистолет в новоизграденото стрелбище на хотела. Безплатен SPA пакет: финландска сауна, инфраред сауна, парна баня, контрастен душ, басейн с йонна филтрация и фитнес.
Контакти
Телефон0885205252
Emailreservation@diplomatplaza.com


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.