ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ЛОЗЕНЕЦ

Лалов егрек, Лозенец

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2015 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Лалов егрек
Звезди
Нощувки1
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:51
Лалов егрек, Лозенец
Допълнителна информация
UNDER NEW MENEGMENT! ПОД НОВО УПРАВЛЕНИЕ! Хотел "Лалов Егрек" се намира в едноименното вилно селище, на самия морски бряг до малък екзотичен плаж, на 1,5 км южно от село Лозенец и на 3,5 км северно от град Царево. Наблизо са плажовете на къмпинг "Оазис" и къмпинг "Арапя". Още от фоайето на хотела посетителите се потапят в интересния подводен свят на морето. Гостите на хотела имат възможност да се хранят в дизайнерския ресторант "Палуба", да почиват на закътания девствен плаж или край басейна, но истинският сюрприз за посетителите на хотела е бар "Пещера". Хотелът разполага с 11 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 3 единични стаи и 1 студио. Всички стаи са с изглед към морето и разполагат с климатична инсталация, интернет, телевизор с кабелна телевизия, директен телефон, минибар, сейф, пожароизвестителна система, санитарен възел с душкабина и сешоар, самостоятелна тераса. Гостите могат да бъдат настанени в студия и апартаменти на територията на вилното селище, управлявани и обслужвани от персонала на хотела. Всяко студио и апартамент са оборудвани със собствена кухня и кухненски уреди, санитарен възел с душкабина, интернет, телевизор с кабелна телевизия, пожароизвестителна инсталация. Пребиваващите в тях ползват всички услуги, предоставяни от хотела. В хотел "Лалов Егрек" се намира и най-модерната Водолазна школа в Югоизточна Европа “Ангел Дайверс”. Тя е сертифицирана по стандартите на Международната водолазна асоциация PADI с най-престижната категория 5 звезди. Цени за среден сезон от 16.06. до 15.07.2016г. и от 26.08.2016г. до 10.09.2016г. Двойна стая за 2 възрастни - 88,00 лв./нощувка със закуска, Единична стая за 1 възрастен - 51,00 лв./нощувка със закуска, Студио за 3 възрастни или 2 възрастни + 2 деца - 119,00 лв./нощувка със закуска. Цени за висок сезон от 16.07. до 25.08.2016г. Двойна стая за 2 възрастни - 114,00 лв./нощувка със закуска, Единична стая за 1 възрастен - 70,00 лв./нощувка със закуска, Студио за 3 възрастни или 2 възрастни + 2 деца - 149,00 лв./нощувка със закуска. Доплащане за вечеря на един гост - 15 лв. Деца до 2 година възраст се настаняват безплатно и не заплащат храна. Безплатно: ползване на открит басейн, детски басейн, чадър и шезлонг до басейна, фитнес, сауна, паркинг, интернет. Отстъпки: за 7 до 9 нощувки - 5% за 10 до 13 нощувки - 7,5% за 14 и повече нощувки - 10%
Контакти
Телефон0894 44 74 34
Emailhotel.lalov@gmail.com
При Ники, Лозенец

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

При Ники
Звезди
Нощувки1
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:20
При Ники, Лозенец
Допълнителна информация
За вашият празник предлагаме една или две нощувки, с празнична вечеря по желание. Възможност сами да приготвите храната за празника си в помещението за барбекю. По договаряне!!!!!!
Контакти
Телефон0888 287 084
Emaildjudjlina_jordan.bg@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.