ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - КЪРДЖАЛИ

Трифон Зарезан, Кърджали

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2015 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Трифон Зарезан
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:55
Трифон Зарезан, Кърджали
Допълнителна информация
-Цена- 65,00лв на човек-при настаняване по двама в помещение. -Цена- 55,00лв на човек-при настаняване по трима или четирима в помещение. Вечеря: 1.Минерална вода 2.Аперетив- 0.50мл. ракия (Иваеловградска от избата на дядо, 60 градуса) 3.Салати букет- сервират се в салатни купи (шопска, зелева, зелена.) 4.Основно ястие- Главатарска мешаница (сервира се в големи плата 1бр. за 5 човека , наденички, пилешки крилца и бутчета, кюфтета и кебапчета, върху канапе от задушени картофи с копър) 5.Селски хляб 6.Десерт- баклава с панишпан от ябълки. Закуска: Вариант1 Компле- вкл. Два вида колбас(шунка и чирозо), два вида кашкавал(обикновен и тостерен-опаковка), два вида сирене(свежо сирене с маслини и топено сирене), мед, масло, и зеленчук (краставица или домат) Вариант2 Пържени филийки със сирене и мед Вариант3 2бр. мекици със сирене и мед Варинат4 Тостери Варинат5 Принцеси
Контакти
Телефон036163113
Emailvidinski79@abv.bg
Свети Константин, Кърджали

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Свети Константин
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:69
Свети Константин, Кърджали
Допълнителна информация
Семеен хотел „Свети Константин”*** се намира само на 7 км от гр. Кърджали, до водите на живописния язовир „Кърджали”. Ново изграждащото се туристическо селище Главатарци, разположено на 329 метра надморска височина привлича със своята невероятна красота, очарование и уникална самобитност. Климатът в района, тишината и спокойствието са предпоставка за отдих и релаксация - чудесни условия за организиране на вашата почивка.
Контакти
Телефон0898666377
Emailakostadinov@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.