ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - КОСТЕНЕЦ

СПА Хотел Костенец, Костенец

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2011 година.
Параметрите и може да не са актуални.

СПА Хотел Костенец
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:80
СПА Хотел Костенец, Костенец
Допълнителна информация
Заповядайте в СПА Хотел Костенец! Хотелът се намира в курорта „Вили Костенец“ в източния дял на живописната Рила планина на 835 м. надморска височина, на 3 км. от село Костенец, на 7 км. от град Костенец, на 78 км. югоизточно от град София и на 87 км. от Пловдив. Хотелът работи целогодишно и предлага 28 стаи, 6 апартамента, ресторант, бар, спа център, външен басейн, заседателна зала, паркинг, асансьор, тераса - солариум. Има общо 80 легла с всички необходими удобства за приятен отдих, близо до природата. Пакет 8-ми декември - 1 нощувка - Нощувка - Закуска (включва и чай, кафе) - Празнична вечеря ( салата, основно, десерт, 50мл алкохол, 1 безлкохолно, 1 минерална вода, 1/2 бут. вино) - Ползване на вътрешен басейн Цена-50лв. на човек Пакет 8-ми декември - 2 нощувки - Две нощувки - Две закуски (включва и чай, кафе) - Празнична вечеря ( салата, основно, десерт, 50мл алкохол, 1 безлкохолно, 1 минерална вода, 1/2 бут. вино) - Ползване на вътрешен басейн Цена-80лв. на човек
Контакти
Телефон0892 220209
Emailoffice@spahotelkkostenec.com
Хотел Романтика, Костенец

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Хотел Романтика
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:60
Хотел Романтика, Костенец
Допълнителна информация
Празнувайте 8-ми декември в хотел „Романтика”, Костенец, само за 60лв. с включена празнична вечеря и нощувка. Хотел \\\"Романтика\\\" се намира в курорта Костенец, в полите на Рила планина, на 900 м надморска височина, сред гориста местност. От хотела се открива прекрасният пейзаж на рилските планински върхове първенци. До Костенец се пътува с жп транспорт, с автобусни линии от Пловдив и София или с автомобилен транспорт по магистрала \\\"Тракия\\\", от която отклонението за Костенец е 15 км. Разстоянието от София до Костенец е 65 км, от Пловдив - 75 км, с удобни комуникативни връзки. Югозападно, на 25 км от курорта Костенец, се намира Боровец. Придвижването от железопътна гара Костенец до хотел \\\"Романтика\\\" (около 7 км) може да се извърши с маршрутно такси. От хотела се открива прекрасният пейзаж на рилските планински върхове първенци. Цялата околност предлага на своите гости романтични гледки към невероятни природни красоти. На 200 м от хотел \\\"Романтика\\\" се намира Костенският водопад, приятно място за разходки и отдих. От курортния комплекс водят началото си туристически маршрути до хижа \\\"Гургулица\\\", хижа \\\"Венетица\\\", връх Белмекен, връх Мусала. В околностите се предлагат условия за язовирен и речен риболов. Хотел \\\"Романтика\\\" предлага на своите гости ресторант със 70 места, бар, лятна градина, зала за тихи игри и семинари (с капацитет 30 души), сауна, тенис зала, малък външен басейн, тенис корт, външни маси за тенис, детска площадка. Целият хотел, в това число барът и дневната зала, са свързани с кабелна телевизия с 30 програми. На територията на хотела и външните терени има покритие на безжичен интернет.
Контакти
Телефон0878716507
Emailhotel_romantika.kostenec@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.