ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - КАЗАНЛЪК

Хотел Казанлък, Казанлък

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Хотел Казанлък
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:54
Хотел Казанлък, Казанлък
Допълнителна информация
Хотел Казанлък се намира в центъра на града. Разполага с най-голямата леглова база на територията на град Казанлък: 25 единични стаи; 73 двойни стаи; 3 тройни; 4 спални; 3 лукс апартамента; 1 президентски апартамент Празнична вечеря с DJ парти, караоке и ориенталски танци, по меню: Пилешки късчета с топени сиренца Безалкохолно – 2 бр Хляб Ракия / Водка Българска – 100 мл Домашна торта Гръцка салата Транспортът до гр. Казанлък е удобен- има влакове и автобуси по няколко пъти на ден.
Контакти
АгенцияРОЗА Травел
Телефон4839843 0888348628
Emailoffice@rose-travel.com
Мотел КРЪНСКО ХАНЧЕ, Казанлък

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Мотел КРЪНСКО ХАНЧЕ
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:48
Мотел КРЪНСКО ХАНЧЕ, Казанлък
Допълнителна информация
Мотел КРЪНСКО ХАНЧЕ – гр. Казанлък Пакет 1 нощувка с празнична вечеря- 48 лв. Доплащане за втора нощувка: 19 лв., трета: 18 лв. Меню за вечеря: Зеленчуци с катък - 400 гр /домат,краставица,печена пиперка и катък/ Специалитет”Крънско ханче” - 200 гр / свинско и пилешко месо в специални сосове / Гарнитура - 200 гр / топла комбинирана / Хляб - 2 фил. Ядки/ фъстъци / - 50 гр Луканка - 50 гр Ракия/водка-българска/ - 100 мл Безалкохолно - 1бр. Хотелът се намира в сърцето на Розовата долина, на 3 км северно от гр. Казанлък. На разположение на гостите са 13 двойни стаи и 5 апартамента с кабелна телевизия, румсървиз, ютия и дъска за гладене. Хотелът разполага с безплатен охраняем паркинг. Климатизираният ресторант е в битов стил, с камина и жива музика. В уютната атмосфера се предлага типична национална българска кухня, маркови ракии и вина и много добро настроение! Транспортът до гр. Казанлък е удобен, има директни автобуси и влакове по няколко пъти на ден.
Контакти
АгенцияРОЗА Травел
Телефон4839843 0888348628
Emailoffice@rose-travel.com


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.