ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - К.К. ЦИГОВ ЧАРК

ЕТЕРНО, к.к. Цигов чарк

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

ЕТЕРНО
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:90
ЕТЕРНО, к.к. Цигов чарк
Допълнителна информация
Хотел ”Етерно” е новооткрит три звезден хотел в подножието на Родопите намиращ се на височина 1100м в к.к.Цигов чарк. Изискано място за Вашата почивка с чудесен изглед към язовир Батак. На разположение на гостите са 10 уютно обзаведени луксозни стаи, 5 стилни апартамента. Стаите разполагат с TV с цифрова телевизия,интернет wi-fi, мини бар, тераса, баня и тоалетна. Хотелът предлага ресторант с 25 места и чудесна градина, където може да се насладите на питие и перфектна гледка към яз.Батак
Контакти
Телефон0887721999
Emailhoteleterno@abv.bg
Аида , к.к. Цигов чарк

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Аида
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:89
Аида , к.к. Цигов чарк
Допълнителна информация
Семеен Хотел “Аида” разполага с 12 двойни стаи, 6 от които с възможност за трето легло, 2 студиа и 2 апартамента, подходящи за семейства. Верни на българските традиции, ние Ви предлагаме топло гостоприемство и персонално обслужване 365 дни в годината! Изборът на стая остава Ваш, а наше е задължението да направим престоя Ви в Хотел Аида възможно най-приятен!
Контакти
Телефон0885706020
Emailreservations@hotelaida.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.