ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - К.К. ЧАЙКА, ЗЛ. ПЯСЪЦИ

8 Декември в Хотел Роял Бийч >>> к.к. Чайка, Зл. Пясъци - но, к.к. Чайка, Зл. Пясъци

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

8 Декември в Хотел Роял Бийч >>> к.к. Чайка, Зл. Пясъци - но
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:50
8 Декември в Хотел Роял Бийч >>> к.к. Чайка, Зл. Пясъци - но, к.к. Чайка, Зл. Пясъци
Допълнителна информация
Разположение на хотел Роял Бийч: Хотел “Роял Бийч” е целогодишен хотел разположен в началото на Златни пясъци, в района на сп. Журналист. Хотел Роял Бийч се намира на 80 м от плажната ивица и разполага със собствен плаж с чадъри и шезлонги. Намира се на 500м от курорта “Ривиера” и на 10км от центъра на Варна. Центърът на к.к. Златни пясъци е само на километър от хотела. На около 9 км по посока центъра на града е разположен магазинен център Пикадили Парк, който разполага с голям супермаркет, фитнес център, център за красота, ресторанти и много други магазини, а на след още 4 км е разположен и един от МОЛ – овете на град Варна Central Plaza. Само на 3 км от хотела в посока Варна ще откриете топлите минерални басейни на к.к. Св. Константин и Елена. За гостите без собствен транспорт на 300 м от хотела се намират автобусни спирки посока Варна и посока Златни пясъци с редовно автобусно разписание. 8-ми декември на море, в хотел "Роял Бийч" • Нощувка в двойна стая с празнична вечеря – 50 лв/човек • 2 нощувки в двойна стая с празнична вечеря – 63лв/човек Посочените цени включват: тур. данък, ползване на паркинг, безжичен интернет, 20% отстъпка от ползване на спа център ВАРИАНТ І 1. Салата 3. Основно 4. Десерт 5. Ракия/водка (по избор) – 50гр. 6. Минерална вода/безалкохолна напитка(по избор) – 1бр. ВАРИАНТ ІІ 1. Салата 3. Основно 4. Десерт 5. Ракия/водка (по избор) – 50гр. 6. Минерална вода/безалкохолна напитка(по избор) – 1бр.

Туристическа Агенция НИК ТРАВЕЛ ООД Лиценз за ТО : 04535 Изпратете запитване по и-мейл : niktravel@abv.bg За допълнителни въпроси - оставаме на Ваше разположение!

Контакти
АгенцияНик Травел ООД
Телефон082562222
Emailniktravel@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.