ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ГР. ТРЯВНА

Парк Хотел Панорама, гр. Трявна

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Парк Хотел Панорама
Звезди
Нощувки2
Вечери:2
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:90
Парк Хотел Панорама, гр. Трявна
Допълнителна информация
Цена: 90лв. Капаро: 50 % Цялата сума трябва да бъде платена до 20.11.2014г. Цената включва: - 2 нощувки; - 2 закуски; - 2 вечери, едната празнична - DJ парти и двете вечери Описание на хотела: Капацитет – 144 човека 12 единични стаи 46 двойни стаи 11 тройни стаи 8 апартамента Стаите разполагат: кабелна телевизия, Wireless Internet, отопление, климатик, тераса. Всяка стая обещава уют, тишина и спокойствие. Хотелът разполага: ресторант с 100 места, стилна зала с 40 места за събиране в тесен кръг, лоби бар, тенис на маса, джаги, фитнес зала, сауна, закрит басейн. Друга информация за хотела: Хотела се намира на един от хълмовете на града в близост до центъра.
Контакти
АгенцияБългериън Роудс ООД
Телефон0888377070
Emailteam@bulgarianroads.com
хотел Зограф, гр. Трявна

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

хотел Зограф
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:50
хотел Зограф, гр. Трявна
Допълнителна информация
НОВА ЦЕНА: 50лв за 1 нощувка със закуска и празнична вечеря; 80лв за 2 нощувки със закуски и празнична вечеря Описание на хотела: Хотелът се намира в началото на старинната улица, в непосредствена близост до площада с часовниковата кула и гърбавият мост, като хотелът е част от ансамбъла на старинната улица. Хотелският комплекс, построен през 2001 год., е съчетание на самобитна възрожденска архитектура и модерен интериор. Хотела разполага с 21 стаи с 45 легла, комфортно обзаведени и разполагащи с телефон, сателитна телевизия, самостоятелен санитарен възел и локално парно. Механата разполага с 60 места. Кафе-аператив с 40 места. Нашият коментар: Уникален хотел в сърцето на възрожденска Трявна. Избягайте за 2 дни от модерната архитектура и почувствайте духа на миналото
Контакти
АгенцияБългериън Роудс ООД
Телефон0888377070
Emailteam@bulgarianroads.com


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.