ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ЦИГОВ ЧАРК

Семеен хотел SV|Цигов чарк, язовир Батак, Цигов чарк

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Семеен хотел SV|Цигов чарк, язовир Батак
Звезди
Нощувки2
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:1000
Семеен хотел SV|Цигов чарк, язовир Батак, Цигов чарк
Допълнителна информация
САМОСТОЯТЕЛНО НАЕМАНЕ НА ЦЯЛАТА ВИЛА ОТ ЕДНА КОМПАНИЯ за ДВЕ или ТРИ НОЩУВКИ 2 нощувки на 8 и 9 декември – 1000 лв. /за двете нощувки общо/ 3 нощувки на 8, 9 и 10 декември – 1200 лв. /за трите нощувки общо/ Максимален капацитет - 16 човека. *Цената включва: нощувки, чай и кафе, ползване на напълно оборудвана кухня на първи етаж, трапезария с два ъглови дивана, камина, барбекю на двора, безплатен паркинг и всички удобства в хотела. *Цената не включва храна. *Всяка стая (4 – ри) разполага с удобна спалня и допълнителни места за спане, всяка с капацитет 4 човека.
Контакти
Телефон0888415521
Emailsemeenhotel_sv@abv.bg
Семеен хотел Лидия - язовир Батак, Цигов чарк

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2012 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Семеен хотел Лидия - язовир Батак
Звезди
Нощувки2
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:500
Семеен хотел Лидия - язовир Батак, Цигов чарк
Допълнителна информация
Остана съвсем малко до 8 декември. Ако има още студенти, които не са решили как и къде да празнуват, сега му е времето! С цялата компания в Семеен хотел Лидия за 8 декември! Представете си два или три дни в луксозна вила с цялата компания. Бъдете наши гости, изживейте един незабравим студентски празник, заредете се с положителни емоции в Семеен хотел Лидия. Максималният капацитет на вилата е 16 човека. При две нощувки цената е 500 лв/ден. При три-400 лв/ден.
Контакти
Телефон0889 66 20 86
Emailstevasareva@mail.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.