ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - БЯЛА

Sany, Бяла

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Sany
Звезди
Нощувки1
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:1
Басейн:
Цена:39
Sany, Бяла
Допълнителна информация
Хотел Сани се намира на морския браг в китното градче Бяла. Хотела разполага с 16 уютни стаи и просторен ресторант за веселие и танци. Празничната вечеря включва салата асорти(Руска,млечна,шопска),предястие-мезета 50гр.,основно ястие(свински скалопини в сос братен сьс зеленчуково ризото},десерт. Напитки(Ракия-50мл.Безалкохолно500мл.) За втора нощувка+закуска се доплаща 15лв.
Контакти
АгенцияСани
Телефон0888 513 541
Emailsve123@abv.bg
Sany, Бяла

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Sany
Звезди
Нощувки1
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:20
Sany, Бяла
Допълнителна информация
Хотел Сани се намира на морския браг в китното градче Бяла. Хотела разполага с 16 уютни стаи и просторен ресторант за веселие и танци.За ползване и отопление на ресторанта се заплаща 100лв.от групата.
Контакти
АгенцияСани
Телефон0888 513 541
Emailsve123@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.