ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ТРОЯН, БЕКЛЕМЕТО

Х-л "СИМА", Троян, Беклемето

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Х-л "СИМА"
Звезди
Нощувки2
Вечери:1
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:69
Х-л "СИМА", Троян, Беклемето
Допълнителна информация
Студентски празник в хотел „СИМА”3*- Беклемето, Троян! ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: 2 нощувки, 2 закуски, 1 празнична вечеря, DJ парти - 69 лв Цената е на човек, настанен в двойна стая. Цената е в лева и включва туристическа такса, застраховка, ДДС. Доплащане за настаняване в апартамент-15лв./на вечер без храна/ Доплащане за настаняване в мезонет-20лв./на вечер без включена храна Доплащане за празничен куверт в ресторанта на хотела-35лв./на човек/ Хотел "СИМА" 3*: Хотелът е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 8 двойни стаи с 2 легла, 2 двойни стаи със спалня, 3 апартамента (2+2) и 3 мезонета (2+2). Апартаментите и мезонетите са с камини. Всички са оборудвани с телевизор, телефон, бани с душ-кабина и имат тераси с красив панорамен изглед. Хотелът се отоплява с локално парно. През зимния сезон може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове (1,2 км) и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители. Ресторант и градина с панорамен изглед. Сауна и джакузи. На територията на целия хотел е изградена безжична интернет връзка. Разполага със заседателна зала с 40 места. Хотелът работи целогодишно и е подходящ за организиране на обучения и семинари, тийм билдинг, семейни и фирмени празненства, приятелски срещи, индивидуални и групови почивки. Хотелът е изходна точка за много туристически маршрути - хижа Дерменка, хижа Добрила, резерват Стенето, резерват Козя стена. Идеалното му разположение дава възможност за лесното придвижване до гр. Троян, Троянски манастир, курортите с минерални извори Чифлик и Шипково (25 км.), национален парк Централен Балкан.
Контакти
АгенцияГЛОБЪЛ ТУРС ООД
Телефон0894 535255
Email globaltours@abv.bg
х-л Фландрия, Троян, Беклемето

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

х-л Фландрия
Звезди
Нощувки2
Вечери:2
Празнична вечеря:
Закуски:2
Басейн:
Цена:109
х-л Фландрия, Троян, Беклемето
Допълнителна информация
8-ми декември на Беклемето, 17 км от Троян ХОТЕЛ ФЛАНДРИЯ 2* ЦЕНА: 109 лв на човек Цената е в лева на човек и включва: 2 нощувки, 2 закуски, 2 обяда, 2 вечери, от които едната е празнична вечеря на 8 декември, дискотека, сауна, фитнес, тенис на маса, безжичен интернет
Контакти
АгенцияГЛОБЪЛ ТУРС ООД
Телефон0894 535255
Email globaltours@abv.bg


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.