ОФЕРТИ ЗА ОСМИ ДЕКЕМВРИ - ЧЕРНИ ОСЪМ

Къща за гости, Черни Осъм

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2015 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Къща за гости
Звезди
Нощувки2
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:450
Къща за гости, Черни Осъм
Допълнителна информация
Студентски празник във вила с. Черни Осъм – община Троян Село Черни Осъм e на 12 км от гр.Троян и на 2 км от Троянския манастир. Вилата разполага с пет стаи, всяка с кабелна телевизия, с локално парно отопление. Общ капацитет: 12 легла На разположение на гостите са: - 3 бани с WC, - Оборудвана кухня с електрическа и микровълнова печка, хладилник, посуда, прибори, /чаши, чинии, тенджери, тави и пр./ - Трапезария за хранене и празнуване, - Барбекю на двора за печене на скара - голям двор с беседка ОФЕРТА за Студентския Празник – 2 нощувки: дати по избор За повече информация, моля свържете се с нас на 0896 86 08 04; 068 600 364; sales@chitatravel.com, или www.chitatravel.com
Контакти
АгенцияЧита Травел
Телефон0896 860 804
Emailsales@chitatravel.com
Вилно Селище Черни ОСъм, Черни Осъм

ВНИМАНИЕ! Тази оферта е от 2015 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Вилно Селище Черни ОСъм
Звезди-
Нощувки2
Вечери:0
Празнична вечеря:
Закуски:0
Басейн:
Цена:1120
Вилно Селище Черни ОСъм, Черни Осъм
Допълнителна информация
СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК във Вилно селище – с. Черни Осъм 2 нощувки за 18 - 20 човека : по 560 лева на вечер - общо 1120 лева Вилно селище в с. Черни Осъм – Троянско, разполага с пет еднотипни къщи. Всяка от тях се състои от просторна трапезария с обособен кухненски бокс, спалня, санитарен възел и веранда. В трапезарията има голяма кръгла маса, разтегателен диван и телевизор. Кухненския бокс е оборудван с необходимите посуди, хладилник, котлон. Верандата предразполога за неповторим отдих с разкриващата се неповторима гледка към Балкана. Всяка къща е аранжирана в различен цвят, който и придава характерен облик и красота. Всяка вила е с капацитет за 4 човека, като има опция за поставяне на допълнително разтегателно легло. Механата - изградена е самостоятелна механа с капацитет за около 30-35 човека. Уют и топлина придава вътрешната камина. Механата има кухненска част, подходяща както за самостоятелно, така и за организирано приготвяне на храна. Механата е оборудвана с телевизия, интернет и музикална система.. За повече информация, моля свържете се с нас на 0896 86 08 04; 068 600 364; sales@chitatravel.com, или www.chitatravel.com.
Контакти
АгенцияЧита Травел
Телефон0896 860 804
Emailsales@chitatravel.com


Това е сайт с оферти за осми декември - студентски празник. Във всяка оферта за осми декември има детайлно описание на възможността да празнувате студентски празник на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за осми декември, като използвате менюто вляво. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за осми декември - вашия студентски празник. Студентският празник се чества в България на 8 декември. Честването му започва през 8 декември 1903 г. по повод на 15-годишният юбилей на Софийския университет, датата 8 декември става празник на всички студенти в България. Решението за празника 8 декември е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването на 8 декември е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите. През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти. Това е денят, в който Българската православна църква по стар стил е отбелязвала паметта на свети Климент Охридски (25 ноември нов стил), считан за един от покровителите на българското висше образование.